Naturtarmer

Vi har inne et bredt utvalg av naturtarmer, praktisk pakket i vakuumposer. Med lang holdbarhet.

Naturtarm er det tradisjonelle valget for pølseproduksjon, kjent for sin naturlige smak og tekstur. Den er laget fra fordøyelseskanalen til dyr som gris, sau og storfe. Naturtarm er biologisk nedbrytbar og miljøvennlig, fri for kunstige tilsetningsstoffer. Den gir pølsene en tradisjonelt utseende enestående tekstur og gjør dem saftige og smakfulle. Med Naturtarm Kan du lager mange ulike typer pølser, fra wienerpølse og grillpølser og opp til tykke middagspølser. De kan også utmerket brukes til spekepølser som tradisjonell morrpølse til tynne snack pølser. Med naturtarm fra Lava Scandinavia AS får du den ekte, tradisjonelle pølseopplevelse.

Vi tilbyr våre kunder kun den beste kvaliteten på tarmer, nemlig klasse AA. Klasse AA er den aller beste kvaliteten, og en kvalitet som gir en mest mulig jevntykk tarm, lange lengder og en tarm som er mindre skjør.

Litt om tarmene:

  • Fåretarm: Perfekt til Wienerpølser, snadderpølser, frankfurter, bratwürst, merquez, salsicca osv. Tarmen lar seg fjerne etter koking.
  • Svinetarm: Perfekt til chorizo, bratwurst, knakkpølse, middagspølse, vossakorv og medisterpølse. Svinetarmen "limer" seg også fast til farsen etter koking. Dette gir etter vår mening en fantastisk saftig pølse og med en fin knekk når man biter i den.
  • Kroktarmen: Kommer fra storfe, og som ordet beskriver så er den veldig "krokete", slik at den nesten bare kan brukes til å lage pølseringer av. Kanskje den mest brukte tarmen blandt alle oss hobby "pølsemakere", brukes til Julepølser, tykke/store Vossakorv og middagspølser.

Vi i Lava Scandinavia AS har solgt naturtarm siden vår start i 2015, og har igjennom årene opparbeidet oss mye erfaring og kunnskap.