Kroktarm
Kroktarmen kommer fra storfe, og som ordet beskriver så er den veldig "krokete", slik at den nesten bare kan brukes til å lage pølseringer av.
Kanskje den mest brukte tarmen blandt alle oss hobby "pølsemakere", brukes til Julepølser, tykke/store Vossakorv og middagspølser.
En forskjel fra Svinetarm som "limer" seg tast til farsen, vil kroktarmen lett la seg fjerne etter koking. Og om pølsen skal serveres til små barn, er jo dette en fordel.
Kategorier
- Vakuum Maskiner, Kjøttkverner & SousVide
- Poser & Tilbehør
- Vakuum poser
- Beinbeskytter
- Vakuum beholdere/bokser
- Reservedeler
- Lava L+ Trykkregulator
- Laksebrett Gull/Sølv
- Stekenett & Stekenett "kanoner"
- Kjøttdeig poser
- Aldrings - SPEKEPOSER
- Aldrings - MØRNINGSPOSER
- Slakteutstyr - Kniver, kroker m.m.
- KRYDDER, Urter & blandinger
- SMOKAI Røykgenerator & Spon
- PEB Atena Eltemaskiner
- Pølsestappere & Utstyr
- TARMER og tilsetninger
- Dry age - Aldringsposer Speking & Mørning
- Dry age - Få perfekt kjøtt
- DRY AGER - Tørrmodning skap
- Elektrisk KJØTTSAG
- Påleggsformer & Presser
- Hamburger presser
- Oppskjærsmaskin
- Kjølerom & Viltkjøleskap